Wedstrijdverslag 18 Januari 2015

Zondag 18 januari vond de eerste wedstrijd van het jaar 2015 plaats. Ook tijdens deze wedstrijd zijn er een aantal mooie PR's gezwommen. Wil jij weten wie de mooiste en beste PR heeft gezwommen? Lees dan snel het wedstrijdverslag!

Na een 3-weekse winterstop en een hoeveelheid trainingen die we op één hand kunnen tellen, vond op zondag 18 januari de eerste wedstrijd van 2015 plaats. De wedstrijd werd door ons georganiseerd, dus dat betekende dat we al om 11.15 uur in het zwembad moesten zijn.

Van half twaalf tot twaalf uur zijn alle zwemmers druk bezig geweest om alles op te bouwen. Om twaalf uur, toen alles klaar was en alle andere verenigingen er ook waren, kon het inzwemmen beginnen.

Tijdens de wedstrijd zijn er een aantal mooie records gezwommen. Hieronder heb ik de mooiste PR’s op een rijtje gezet:

• Joah heeft bijna een seconde van de 50 meter vrije slag gezwommen.

• Guido heeft de 100 meter schoolslag met bijna drie seconde verbeterd.

• Anke heeft de 50 meter vrije slag drie seconde sneller gezwommen.

• Bente heeft de 100 meter wisselslag met een seconde verbeterd.

• En als topper van de dag, Anouk! Anouk heeft maar liefst vierentwintig seconde van de 50 meter rugslag gezwommen!

Naast de individuele afstanden, heeft er ook een estafette plaats gevonden. Namelijk de estafette van de heren Guido, Tom, Jefta en Joah. Op een haar na hebben zij hun tijd net niet verbeterd. De inschrijftijd was namelijk 2.17.41 en nu is er een tijd van 2.17.42 geklokt.

De wedstrijdzwemmers hebben nu even een rustpauze. Ze kunnen zich tijdens de trainingen volledig richten op de wedstrijd van 1 maart.

Link naar de KNZB tijden van deze wedstrijd