Wedstrijdverslag 13 april 2014

Zondag 13 april stond de laatste wedstrijd van de competitie op het programma. De wedstrijd vond plaats in het nieuwste zwembad van Nijmegen, het Erica Terpstra Sportfondsenbad.

Om twee uur verzamelden de meeste zwemmers zich bij de Grote Koppel, zodat we een aantal minuten later op weg konden naar Nijmegen. In een stoet van zo’n vijf auto’s reden we met z’n allen naar het zwembad.

Bij het zwembad aangekomen, konden we ons gelijk omkleden, zodat we konden beginnen met inzwemmen. Omdat er relatief weinig plaats was voor alle verenigingen, zaten wij op de tribune tussen de ouders. Knus, maar wel gezellig!

Tijdens de wedstrijd zijn er een aantal mooie pr’s gezwommen, maar Myrthe stak met kop en schouders boven iedereen uit! Ze hoefde maar twee afstanden te zwemmen, namelijk de 50 meter vlinderslag en de 100 meter schoolslag. Op de 50 meter vlinderslag heeft ze 9 seconde van haar tijd gezwommen en op de 100 meter schoolslag maar liefst 25 seconde! Goed gedaan meid!

Terugkijkend op dit seizoen, kan ik zeggen dat er hele mooie tijden zijn gezwommen! Natuurlijk zijn er regelmatig een aantal diskwalificaties uitgedeeld, maar ook daar komt verbetering in. Hopelijk wordt het volgende seizoen weer net zo leuk, sportief en gezellig, met mooie tijden!