Wedstrijd 30 maart 2014

De wedstrijden zitten er voor dit seizoen alweer bijna op. Op 30 maart hebben de zwemmers hun voorlaatste wedstrijd gehad in Twello in het zwembad ‘De Schaeck’.

Laat in de middag kwamen alle zwemmers aan in Twello, waar ze van een heerlijk zonnetje buiten in een warm bad terecht kwamen.

Ondanks het late tijdstip en het warme water, zijn er een aantal mooie tijden gezwommen. Zo behaalde Jonna de eerste plaats op de 100 meter wisselslag en de derde plaats op de 25 meter schoolslag. Stein behaalde op de 100 meter wisselslag de derde plaats en op de 100 meter rugcrawl de tweede plaats. Guido behaalde zowel op de 50 meter rugcrawl als op de 100 meter vrije slag de tweede plaats. Coen is derde geworden op de 50 meter schoolslag, Joah derde op de 50 meter rugcrawl, Bianca derde op de 50 meter vrije slag en Harriët derde op de 100 meter vrije slag.

En ons estafetteteam van de 8x50 meter vrije slag is tweede geworden. Het team bestond uit: Coen, Alexandra, Stein, Bente, Guido, Harriët, Tom en Bianca.

Zoals hierboven te lezen is, zijn er een aantal mooie podiumplaatsen behaald. Goed gedaan! Op naar de volgende wedstrijd!