Overige Activiteiten

Wij vinden het belangrijk dat er naast het beoefenen van de zwemsport ook ruimte is voor andere activiteiten om de sociale contacten binnen de vereniging te versterken. Hiermee willen wij ons dan ook onderscheiden van andere verenigingen die doorgaans alleen activiteiten organiseren binnen hun eigen sportgebied.

De activiteitencommissie binnen de vereniging is het hele jaar druk met het uitdenken en organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud.

• Jeugdkamp: Met de jeugd vanaf 4 jaar gaan we 1 keer per jaar een paar dagen op kamp. Ook hier wordt gezorgd voor een uitgebreid programma waar de kinderen de hele dag worden vermaakt. Samen met leeftijdsgenoten eten, spelen en slapen. Ieder jaar is het weer een kamp waar nog lang over wordt nagepraat en kijkt iedereen er dan ook weer naar uit om zich op te geven voor het volgend jaar.

• Kinderuitstapje: Met de bus gaan we naar een pretpark. Waar naartoe is ieder jaar weer een verrassing. De jonge kinderen gaan onder begeleiding het park in en de oudere kinderen kunnen hun eigen weg gaan.

• Sinterklaasfeest: Sinterklaas en zijn pieten komen de kinderen van de vereniging bezoeken en nemen voor iedereen een verrassing mee. Sinterklaas geniet van de leuke spelen waar de kinderen aan mee kunnen doen en natuurlijk van alle traditionele liedjes die er gezongen worden.