Jan Linders clubactie 2015

Beste leden en of ouders,

Vorig jaar hebben wij met veel succes meegedaan aan de sponsorclubactie van de supermarkt Jan Linders. Hiermee hebben wij een leuk bedrag verdiend, waarmee we onder andere promotiemateriaal voor de vereniging hebben aangeschaft.

Ook dit jaar zijn wij weer ingeloot om mee te mogen doen aan deze clubactie. Samen met Showband Mystique, Stichting Jeugdland en basketbalvereniging Arnhem Eagles strijden wij om een zo hoog mogelijk bedrag te verdienen voor onze vereniging.

In de periode van 14 september t/m 11 oktober krijgen de klanten van Jan Linders bij besteding van 10 euro aan boodschappen en speciale aanbiedingen een clubactiemunt. Deze kunnen zij deponeren in een spaarbuis. Iedere vereniging heeft een eigen spaarbuis. De vereniging met de meest gespaarde munten krijgt het hoogste bedrag uitgekeerd.

Iedere vereniging zal in deze periode een keer aanwezig zijn in de winkel om zijn vereniging te promoten. Voor ons is dat op zondag 20 september van 12.00 uur-17.00 uur. Hiervoor willen wij jullie hulp en enthousiasme graag gebruiken om zoveel mogelijk klanten te motiveren de verkregen munten in onze spaarbuis te deponeren.

Er wordt een straat zwemrace georganiseerd en we bieden de klanten hulp bij het inpakken van de boodschappen. Mogelijk zijn er nog meer leuke ideeën om deze actie te laten slagen en wil je ons daarbij helpen, geef dan je naam en/of ideeën door bij Saskia of Anita of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het adres van de winkel = Hoefbladlaan 27, 6841 CC Arnhem

Alvast bedankt,