Zwemsportdag 5 nov 2014

Op woensdag, 5 november 2014 organiseren Sportvereniging ISVA, zwemvereniging De Arnhemse Watervrienden, ENC Arnhem, Neptunus en Sportbedrijf Arnhem de Arnhemse ZwemSportDag voor het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Het programma bestaat uit een combinatie van zwemmen en waterpolo.

Voor wie?

Alle leerlingen van het basisonderwijs en speciaal onderwijs in Arnhem.

Het programma bestaat uit individuele nummers:

• 25 meter schoolslag
  • 25 meter rugslag
  • 25 meter vrije slag
  • 50 meter schoolslag
  • 50 meter rugslag
  • 50 meter vrije slag

Maak spelenderwijs kennis met het spelletje waterpolo. Bij waterpolo worden er teams gemaakt van alle deelnemers en spelen de teams tegen elkaar wedstrijden. De winnaars (nummer 1 - 3) krijgen medailles. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een oorkonde voor zwemmen en een vaantje voor waterpolo.

Voorwaarden

• Ouders/ verzorger(s) vullen het toestemmingsformulier in en verklaren daarmee dat hun zoon/ dochter voldoende zwemvaardig is. Door ondertekening van het toestemmingsformulier geven ouders/ verzorger(s) de toestemming aan hun kind voor deelname aan de Schoolzwemkampioenschappen. Download het toestemmingsformulier, vul het in en lever het bij de leerkracht in.
  • Alle deelnemers van basisonderwijs moeten in het bezit zijn van zwemdiploma A en B.
  • Alle deelnemers van speciaal onderwijs moeten voldoende zwemvaardig zijn.
  • Een deelnemer mag aan elke slag deelnemen, maar zwemt per slag OF 25 OF 50 meter (bijvoorbeeld 25 m en 50 m schoolslag is niet mogelijk, 25 m schoolslag en 50 m rugslag wel).

Waar?

Zwembad De Grote Koppel, Olympus 29 te Arnhem

• 09.30 - 12.00 uur speciaal onderwijs (afhankelijk van het aantal deelnemers)
  • 13.30 - 17.00 uur basisonderwijs

Let op!

• De organisatie is niet verantwoordelijk voor de begeleiding van deelnemers, deze verantwoordelijkheid ligt bij school en ouders. CIOS-studenten begeleiden de deelnemers tijdens het waterpolo.
  • Het dragen van slippers of plastic blauwe schoentjes bij het zwembad is verplicht. Als je geen zwemslippers hebt, zijn de plastic blauwe schoentjes voor € 0,50 per paar bij het zwembad te koop.

Inschrijving sluit op woensdag, 29 oktober a.s.

Zwemclinics

Willen de leerlingen vooraf oefenen met de slagen, start en keerpunten? Doe mee aan de training. De Arnhemse Watervrienden, ENC Arnhem, Neptunus en ISVA bieden de trainingen voor deze zwemkampioenschappen aan. Meer informatie hierover ontvangt u na uw inschrijving. Geef op het inschrijfformulier aan als uw leerlingen zwemtraining willen volgen.