Sponsoractie September / Oktober bij Jan Linders

Beste leden en of ouders,

De komende vier weken heeft de Jan Linders supermarkt in Arnhem Zuid een speciale sponsor actie voor verenigingen. Samen met drie andere vereniging uit arnhem doen wij hier aan mee.
Per 10 euro boodschappen krijgt jullie een speciale munt, die je in de winkel kan deponerende in een buis van een van de verenigingen. Aan het einde van de actie dan word het sponsorgeld verdeeld naar aanleiding van de verkregen munten.

Daarnaast kunnen wij extra punten krijgen door middel van een stem op de site van Jan Linders. ( http://www.janlinders.nl/sponsoring/clubspaaractie/ )
*Je mag 1 x per dag stemmen , na het stemmen krijg je een mailtje om je stem te bevestigen.

Inmiddels is ook aan Jan Linders doorgegeven dat we zondag 5 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur activiteiten verzorgen.

De activiteiten zijn: 

Boodschappen inpakken, (Aqua)Dance en Schminken 

Wij kunnen extra punten krijgen door middel van een stem op de site van Jan Linders. ( http://www.janlinders.nl/sponsoring/clubspaaractie/ )
*Je mag 1 x per dag stemmen , na het stemmen krijg je een mailtje om je stem te bevestigen.

Om het tot een goed succes te maken hebben wij de ondersteuning van jullie allen nodig, ga misschien daar een keer in de periode boodschappen doen. Of de buurman / buurvrouw vragen ? En vergeet niet op de site te stemmen, of vaker.
 
Van het sponsorgeld kan de vereniging weer leuke dingen doen en ook onze vrijwilligers verder opleiden in het lesgeven.
Het adres = Hoefbladlaan 27, 6841 CC Arnhem
 
Alvast bedankt,
Floris Reinders
Voorzitter AWV 
 
Facebook link AWV : https://www.facebook.com/ArnhemseWatervrienden