Hippocampus organiseert een 24-uurs duikfestijn op 20 en 21 december

Duikvereniging OSV Hippocampus is samen meer dan 10 andere (duik)verenigingen uit de omgeving, bezig om in het kader van 3FM Serious Request een actie op te zetten, Duiken4SR!

Hiermee willen we geld inzamelen voor Serious Request.

Dit evenement zal plaats vinden van 20 december 12.00u t/m 21 december 12.00u in zwembad de Grote Koppel in Arnhem.

Wij gaan 24 uur lang introductieduiken verzorgen en voor ervaren duikers diverse activiteiten organiseren.
Een aantal van deze activiteiten zullen gaan worden:

- Onderwater Bioscoop
    - Onderwater Diner
    - Onderwater Spookhuis
    - etc, etc

We willen jullie graag uitnodigen om ergens tijdens deze 24 uur langs te komen en een duikje te komen maken!
Verder zouden we deze actie zoveel mogelijk in het nieuws krijgen om zoveel mogelijk mensen te laten duiken, dus stellen wij het zeer op prijs als jullie dit bericht zouden willen verspreiden.

Ook voor niet-duikers is er genoeg te beleven, de ruimtes bovenwater zullen opgevuld worden met info stands en kraampjes waar diverse (o.a. hand gehaakte zeedieren) items worden verkocht voor het goede doel.
Ook zullen er diverse lezingen gegeven worden.