Dagje uit - NK Masters synchroonzwemmen 30 januari 2016

30 januari zijn we met de meiden van het synchroon zwemmen naar het NK Masters en Senioren in Zwolle geweest. Wat is het een ontzettend leuke dag geweest en wat hebben we genoten.

De trainsters (Miranda, Patricia en Rini) en Ingrid (onze helpende hand) hebben veel inspiratie opgedaan. Door de prachtige uitvoeringen hebben we hele leuke ideeën opgedaan voor de oefeningen en zeer zeker ook voor de badpakken en haarstukken. Wat waren die mooi.

 Het meeste hebben wij nog genoten van het enthousiasme en plezier van de meiden.

Enkele uitspraken: “juf wat zien ze er mooi uit”, “juf wat lachen ze mooi”, “juf kunnen wij dat later ook?” en “oooh juf zag je die sprong in de lucht”.

De meiden waren zo enthousiast dat ze handtekeningen zijn gaan verzamelen en op de foto gegaan zijn met de Nederlands kampioenen duet Noortje en Bregje de Brouwer.

Ook alle uitvoeringen waren prachtig. Allemaal zijn we het erover eens : het duet en de solo zijn heel mooi om te zien maar de groepsnummers zijn ook heel leuk, kortom alles was leuk om te zien. Heel bijzonder om te zien was het “mixed duo” met een man. Verder zijn we erachter gekomen dat synchroonzwemmen voor alle leeftijden is (masters staat voor een leeftijdscategorie en niet voor “meester”) er was zelfs een duo in de leeftijdsklasse 60-69 jaar!! Schitterend om die dames nog zo goed de (toch wel) moeilijke oefeningen te zien zwemmen. 

Kortom een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is. 

Patricia, Miranda, Rini & Ingrid  

Iklim, Margot, Minnel, Anouschka, Damla & Chelsea