Arnhemse ZwemSportDag 2015

De Arnhemse Watervrienden organiseren samen met Sportvereniging ISVAENC Arnhem, Neptunus en Sportbedrijf Arnhem de Arnhemse ZwemSportDag voor het basisonderwijs op 18 november en speciaal onderwijs op 10 november. Het programma bestaat uit een combinatie van zwemmen en waterpolo.

Voor wie?

Alle leerlingen van het basisonderwijs in Arnhem en alle leerlingen van alle scholen in het speciaal onderwijs in de regio.

Het programma bestaat uit individuele nummers:

• 25 meter schoolslag

• 25 meter rugslag

• 25 meter vrije slag

• 50 meter schoolslag

• 50 meter rugslag

• 50 meter vrije slag

Maak spelenderwijs kennis met het spelletje waterpolo. Bij waterpolo worden er teams gemaakt van alle deelnemers en spelen de teams tegen elkaar wedstrijden. De winnaars (nummer 1 - 3) krijgen medailles. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een oorkonde voor zwemmen en een vaantje voor waterpolo.

Via deze link vindt je meer informatie en kun je je inschrijven.