nlarzh-CNenru

Corona update 18 november 2020

Vanaf 19 november zijn de zwembaden weer open. Ook de lessen in Zwembad Valkenhuizen gaan op 19 november weer beginnen.  

Op vrijdag 20 november starten ook de lessen en trainingen in het wedstrijdbad en het ouderenuur in zwembad de Grote Koppel. Helaas is het nog niet mogelijk om de lessen in het instructiebad (badje 1,2 en 3) te starten. De reden hiervoor is dat wij niet genoeg kader hebben om de lessen in het bad te verzorgen.  Ook wij ondervinden de gevolgen van Corona. Als bestuur hebben we daarom de moeilijke keuze gemaakt om de lessen in het instructiebad (badje 1, 2 en 3) op vrijdag 20 november niet te starten. Onze leden hebben wij ook persoonlijk per e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Onderstaande maatregelen weer van kracht : 

  • Een zwembad is aangemerkt als een binnenlocatie. Hiervoor geldt een maximum van 30 personen per ruimte. Kader/instructeurs tellen niet mee voor de groepsgrootte. Dit aantal geldt niet voor kinderen t/m 17 jaar, tenzij er ook 18+ers zwemmen (gemengde groepen). Dan geldt het totaal aantal personen van 30 personen. Dit betekent dat onze lessen/trainingen voor iedereen kunnen doorgaan. 
  • De nieuwe maatregelen betekenen geen veranderingen van de huidige regels voor de zwemlessen.  
  • Banenzwemmen en wedstijdtraining is een individuele uitvoering van de activiteit. Hiervoor geldt het maximum van 30 personen en moet onderling 1,5 meter worden aangehouden. 
  • De kleedkamers blijven open, maar de douches zijn gesloten. 
  • Ouders van kinderen in het instructiebad mogen helpen bij het omkleden, indien dit nog nodig is. Kan uw kind zelfstandig omkleden, geef het dan de kleding mee naar het zwembad. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het niet te druk wordt in de gangen en voldoende afstand kan worden gehouden. 
  • Volg onze instructies: 
  • Wacht buiten totdat u of uw kinderen worden opgehaald, hou ook hier 1,5 meter afstand van elkaar.  
  • Draag in het zwembad een mondkapje (13+) en blauwe schoenen.  
  • Volg de looproutes 

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven zwemmen.  

 Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze mail, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Met sportieve groet,  

Madelon Bartels (secretaris Arnhemse watervrienden)